Returnarea produselor

Cump─âr─âtorul poate solicita returnarea produselor ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

Coletele prezint─â deterior─âri severe;

Produsele au fost livrate / facturate gre╚Öit. Livrarea altor produse dec├ót cele solicitate trebuie semnalat─â imediat. Cump─âr─âtorul poate solicita returnarea acestuia pentru ├«nlocuire, iar dac─â produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru ├«nlocuire sau rambursarea integral─â a contravalorii. Daca se agreeaz─â ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va pl─âti diferen╚Ťa, respectiv dac─â valoarea este mai mic─â, va primi o rambursare par╚Ťial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul ├«nlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de client.

Produsele prezint─â defecte de fabrica╚Ťie;

Cump─âr─âtorul are dreptul s─â notifice ├«n scris V├ónz─âtorului c─â renun╚Ťa la cump─ârare, f─âr─â penalit─â╚Ťi ┼či f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, ├«n conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cump─âr─âtorul are dreptul de a denun╚Ťa unilateral contractul la distan╚Ť─â, ├«n scris, ├«n termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â invocarea vreunui motiv. ├Än acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor c─âdea, conform legii, ├«n sarcina Cump─âr─âtorului.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. V─â rug─âm s─â ave╚Ťi ├«n vedere c─â aceste produse sunt create dup─â configura╚Ťiile specificate de dumneavoastr─â, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

Dac─â se agreeaz─â ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cump─âr─âtorul va pl─âti diferen╚Ťa, respectiv dac─â valoarea este mai mic─â, va primi o rambursare par╚Ťial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul ├«nlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de Cump─âr─âtor. ├Än cazul ├«n care produsele a c─âror returnare se solicit─â prezint─â ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzur─â, zg├órieturi, lovituri, ne rezerv─âm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sum─â, suma ce va fi comunicat─â dup─â evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.